logo
U bent hier: Home / Vastgoedprojecten
image

Archimede

12 studio's en/of appartementen
Afgesloten - 100% verkocht

De Archimede-studio's bevinden zich op de eerste verdieping van dit 8 verdiepingen tellende gebouw uit de jaren zeventig. De liefhebbers van de Europese wijk zullen gecharmeerd zijn van de prachtige ligging van deze studio's in een bijzonder rustige straat, vlakbij de Ambiorixsquare.
Meer informatie
image

Elise

5 uitzonderlijke appartementen
Beschikbaar (verkoop of verhuur)

Dit stijlvolle gebouw dateert van het begin van de eeuw en is ongetwijfeld een unieke opportuniteit voor stadsmensen die houden van de levendige sfeer in de wijk rond de VUB maar ook van deze oase van rust te midden van de drukke verkeersaders.

Meer informatie
image

Matthys

8 uitzonderlijke appartementen
Afgesloten - 100% verkocht

De Matthys-terrassen zijn gelegen in een splinternieuw 4 verdiepingen tellend gebouw. De uitzonderlijke ligging van deze appartementen is ideaal voor liefhebbers van Brussel die zowel van de stadssfeer houden als van de rustige straatjes buiten het centrum.
Meer informatie
image

Capouillet

2 bureau's en 4 appartementen
Afgesloten - 100% verkocht

De ‘Capouillet’-appartementen zijn gelegen op het gelijkvloers van een 8 verdiepingen tellende gebouw uit de jaren 1970. De uitzonderlijke ligging van de studio’s in een zeer rustige straat zal de liefhebbers van het Stefanieplein en de Waterloolaan charmeren.
Meer informatie
image

Leman

1 bureau en 8 uitzonderlijke appartementen
Afgesloten - 100% verkocht

In het hart van de Europese wijk en haar instellingen, naast het Jourdanplein en de populaire frituur ‘Antoine’, wordt het Leman-project gerealiseerd, bestaande uit 9 afzonderlijke eenheden verdeeld over 5 verdiepingen met ondergrondse garages en opbergplaatsen.
Meer informatie