logo

De SOFTIMAT Groep is een bedrijf gespecialiseerd in kantoor- en residentieel vastgoed.

Na de overdracht van haar activiteiten op IT-gebied in 2011 richt SOFTIMAT zich nu volledig op vastgoedactiviteiten, die interessante ontwikkelingsmogelijkheden bieden voor de toekomst.

De Groep beschikt over een vastgoedpatrimonium samengesteld uit zowel kantoor- als industriële ruimten. Deze ruimten worden verhuurd aan betrouwbare huurders; de kantoorverhuuractiviteit zorgt voor vaste inkomsten rond 2 miljoen euro.

Het park bestaat uit acht gebouwen voor professioneel gebruik gelegen in België en Luxemburg, samen goed voor 13.000m² kantoren, 2.500m² technische laboratoria en 6.750m² opslagruimte. De marktwaarde van deze onroerende goederen wordt redelijkerwijs geschat op ongeveer 23 miljoen euro.

Hiernaast heeft SOFTIMAT tevens een nieuwe activiteit opgestart die het ontwikkelen van residentiële vastgoedprojecten beoogt. SOFTIMAT heeft hiervoor een nieuwe 100% dochteronderneming opgericht genaamd SOFTIMAT FUND BVBA.

De SOFTIMAT Groep is genoteerd op Alternext Brussel.

Laatste Nieuws

Business Center
Dankzij de belangrijke renovatiewerken die in 2016 werden uitgevoerd krijgt het gebouw ‘Lasne 3’ voortaan een nieuw leven.

Het Millenium Business Center-concept is een echte knaller en het gebouw is vandaag bijna volledig bezet ! Slechts 3 kantoren zijn nog beschikbaar. Klik hier voor aanvullende informatie.
Kantoren
Het gebouw in Capellen werd grondig gerenoveerd in 2017 en biedt vandaag gezellige en volledig gerenoveerde kantoorruimten, wat allemaal nog wordt opgeleukt door prachtige gemeenschappelijke ruimten (onthaal, cafetaria, vergaderzalen, enz.).

Het gebouw wordt gecommercialiseerd onder de benaming ‘Millenium Business Center’. Wij willen ons onderscheiden van de concurrentie en onze huurders optimale werkcomfort bieden. Het minste wat we kunnen zeggen is dat we erin geslaagd zijn daar meerdere nieuwe huurders, die door het concept werden aangetrokken, zich vandaag in hun nieuwe ruimtes hebben geïnstalleerd.

Vandaag blijft er slechts een opdeelbare ruimte van 955m², ideaal geschikt voor bedrijven met 4 tot 100 medewerkers. De ruimte kan uiteraard worden opgedeeld in modules van verschillende grootte. Klik hier voor aanvullende informatie.
Residentieel vastgoed
De stedenbouwkundige vergunningen werden verleend voor de projecten CAPOUILLET, MATTHYS en RAUTER. Klik hier voor aanvullende informatie.
Financiële informatie
Het jaarverslag 2018 is nu beschikbaar. Klik hier.