logo

De SOFTIMAT Groep is een bedrijf gespecialiseerd in kantoor- en residentieel vastgoed.

Na de overdracht van haar activiteiten op IT-gebied in 2011 richt SOFTIMAT zich nu volledig op vastgoedactiviteiten, die interessante ontwikkelingsmogelijkheden bieden voor de toekomst.

De Groep beschikt over een vastgoedpatrimonium samengesteld uit zowel kantoor- als industriële ruimten. Deze ruimten worden verhuurd aan betrouwbare huurders; de kantoorverhuuractiviteit zorgt voor vaste inkomsten rond 2 miljoen euro.

Het park bestaat uit acht gebouwen voor professioneel gebruik gelegen in België en Luxemburg, samen goed voor 13.000m² kantoren, 2.500m² technische laboratoria en 6.750m² opslagruimte. De marktwaarde van deze onroerende goederen wordt redelijkerwijs geschat op ongeveer 23 miljoen euro.

Hiernaast heeft SOFTIMAT tevens een nieuwe activiteit opgestart die het ontwikkelen van residentiële vastgoedprojecten beoogt. SOFTIMAT heeft hiervoor een nieuwe 100% dochteronderneming opgericht genaamd SOFTIMAT FUND BVBA.

De SOFTIMAT Groep is genoteerd op Alternext Brussel.

Laatste Nieuws

Business Center
De renovatiewerken in het gebouw 'Lasne 1', die in oktober 2013 van start zijn gegaan, zijn nu zo goed als afgerond. Het Business Center-concept is een waar succes en het gebouw is bijna volledig bezet! Slechts 3 kantoren zijn nog beschikbaar. Klik hier voor aanvullende informatie.
Kantoren
Een prachtige kantoorruimte van 1.760m² gelegen te Capellen (Luxemburg) is voortaan beschikbaar. Renovatiewerken worden binnenkort ondernomen om hiervan een hoge standing ruimte te maken, ideaal geschikt voor onderneming met 10 tot 100 medewerkers. Deze ruimte kan uiteraard worden opgedeeld in modules van verschillende grootte. Klik hier voor aanvullende informatie.
Residentieel vastgoed
  • De Archimede Studio's zijn klaar. Breng een bezoekje aan dit schitterende project, dat vlakbij de Europese Gemeenschappen is gelegen.
  • SOFTIMAT heeft in de Brusselse Capouilletstraat kantoorruimte gekocht die binnenkort in appartementen zal worden omgevormd. Dit project wordt samen met het bedrijf REDCAPITAL uitgevoerd.
Financiële informatie
Het jaarverslag 2016 is nu beschikbaar. Klik hier.